Putnički liftovi

Putnički Liftovi

Standardizovana rešenja vrhunskih performansi

Pažljivo osmišljenim kombinovanjem standardnih i opcionalnih karakteristika koje se odnose na performanse, elemente dizajna kabine, pristupačnosti, opcije bezbednosti i kontrole naš tim će Vam pomoći da zajedno definišemo uređaj koji će estetski i funkcionalno unaprediti objekat.
Pažljivo i pametno osmišljene komponente omogućavaju efikasnu upotrebu prostora i jednostavnost ugradnje i održavanja.

Savremni dizajn

Spoj dizajna i funkcionalnosti, mogućnost kombinacije stilova, materijala, boja i opcija koja će adekvatno odgovoriti potrebama objekta i unaprediti čitav ambijent.

Komforna vožnja

Tiha i udobna vožnja.

Proverena tehnologija

Oprema renomiranih vodećih svetskih proizvođača i unapređeni proizvodi vrhunske elektro-mašinske i mikroprocesorske tehnologije dizajnirani i rigorozno testirani za bezbednost, udobnost, efikasnost i pouzdanost.
Inovativna rešenja mobilnosti, interaktivna sa korisnicima uz mogućnost kontrole pristupa, personalizaciju i optimizaciju protoka saobraćaja.
Oprema koja se nalazi u mnogim poznatim objektima širom sveta, uključujući poslovne zgrade, aerodrome, trgovačke centre / maloprodajne objekte i objekte posebnih namena.

Energetska efikasnost

Vrhunske svakodnevne performanse ne bi trebalo da budu sinonim za veću potrošnju energije zahvaljujući jednostavnom sistemu, preciznom inženjeringu i funkcijama štednje energije.
Savremeni sistemi kontrole pristupa dovode do manje nepotrebnih zaustavljanja, čime se smanjuje ukupna energija potrošnja zgrade.

Ugradnja pokretnih stepenica i liftova u poslovnom objektu, Capital Plaza

Stojimo Vam na raspolaganju za više informacija.