„Balkan Lift Komerc“ poštuje evropske norme EN81 i evropske direktive 95/16/EC, kao i Euro 1 atest. Ovakva oprema svojim karakteristikama i performansama može da zadovolji zahteve koji se postavljaju pred jedan ovakav lift u objektima hotela, stambenim,poslovnim, bolničkim ili proizvodnim objektima.

Posebno naglašavamo opasnost od ugradnje opreme nižeg i sumnjivog kvaliteta, proizvedene iz delova u pojedinim radionicama. Takva rešenja se mogu učiniti jeftinijim, ali nisu primerena za objekat sa standarnim i visokim zahtevima vertikalnog transporta i na duži period su apsolutno problematična , odnosno, drugim rečima-neisplativa.

U kategoriji teretnih liftova iz naše referenc liste posebno ističemo objekat TE “Kolubara B” gde je ugrađen teretni lift sa frekventnom regulacijom, visine dizanja 79 m i nosivosti 3000 kg.
OSNOVNE KARAKTERISTIKE MALOTERETNIH LIFTOVA:
- mali servisni lift nosivosti od 12-300 kg
- isporučuje se sa konstrukcijom koja omogućava brzu i jednostavnu montažu na bilo kom objektu
- idealno je rešenje za prevoz tereta po različitim spratovima zgrade.

Koristeći iskustvo i znanje stečeno tokom 60 godina rada u industriji i na najzahtevnijim tržištima Daldoss je razvio Microlift asortiman u rangu visoko modernih liftova, najsavremenije tehnologije i atraktivnog dizajna koja omogućava uštedu prostora i danas predstavlja najvećeg svetskog dobavljača sa preko 60.000 instalacija širom sveta.

Microlift je idealno rešenje za restorane, hotele, apoteke, bolnice, kancelarije i slične objekte za lako i jednostavno transportovanje paketa, pisama, lekova, hrane, posuđa i pribora za jelo.


Liftovi za automobile i teretni automobili

Maloteretni i servisni liftovi